Handel doen in China? Dit is je kans!

Handel doen in China? Dit is je kans!

Equuleus International Riding Club in Beijing organiseert van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april 2017 een van de grotere internationale hippische evenementen van China; de Camelot International Grand Prix & Jumping Equuleus FEI CSI2*! Dé kans om uw bedrijf of stal te promoten binnen de professionele paardensport van China.

Het evenement
Dit evenement is een FEI CSI 2*-concours waar ongeveer 200 nationale en internationale top-ruiters uit Europa en Azië strijden om de titels. Er worden verschillende rubrieken verreden variërend in 30-50 cm tot en met 1.45 m rubrieken. Naast de sportrubrieken wordt er een openingsceremonie, verschillende hippische lezingen en een gala voor het goede doel georganiseerd. Samen met het standhouder dorp zorgt dit voor een afwisselend driedaags evenement.

De Chinese markt
De interesse van de welvarende Chinese elite in de hippische sector is de afgelopen jaren gegroeid. Om die reden trekken ook steeds meer mensen van buitenaf naar China toe waaronder ook veel Nederlanders. De verschillende Equuleus Shows trekken circa 6.000 bezoekers, het gaat hier om belangrijke VIP-gasten en belanghebbenden uit de Chinese paardenwereld aan. Ook zijn er tal van standhouders aanwezig uit diverse industrieën, zowel binnen als buiten de hippische sector. De shows kennen grote internationale sponsoren als Bentley en Hermes.

De mogelijkheden
Ook uw bedrijf of stal kan deel uitmaken van dit fantastische evenement. Promoot uw bedrijf of stal aan de professionals van de paardensport in China. Het verbreden van uw netwerk, het werven van nieuwe klanten, het kan allemaal tijdens de Equuleus Shows in Beijing waar alle professionals aanwezig zullen zijn.

De kosten voor een standaard 3x3m stand voor drie dagen bedraagt €1.500,-. Voor meer informatie over andere opties kunt u vrijblijvend contact opnemen met Daisy van Nieuwkasteele van Equine MERC, official agent van de Equuleus International Riding Club in Beijing.

E-mail: nieuwkasteele@equinemerc.nl of telefoon: 06 2411 0599

Foto impressie vorig jaar:

 

About the Author