Hendriks Sporthorses

Hendriks Sporthorses

Voor het toonaangevende bedrijf Hendriks Sporthorses, die gespecialiseerd zijn in het opleiden van jonge springpaarden, hebben wij een advertentie ontworpen voor de vacature van fulltime groom.

Deze advertentie is in De Paardenkrant geplaatst.

Hengstenhouderij Dirckx

Hengstenhouderij Dirckx

De in Weert gelegen hengstenhouderij- en KI-station van Dirckx heeft vele beloftevolle hengsten ter dekking staan. Ter promotie van deze dekhengsten heeft Equine MERC een advertentie ontwikkelt. Deze is in de catalogus van de Limburgse Veulenveiling geplaatst.

John Geerets hengstenhouderij

John Geerets hengstenhouderij

Voor de catalogus van de Limburgse Veulenveiling heeft Equine MERC een advertentie gemaakt voor Monique en John Geerets. Zij bieden dekkingen aan van de getalenteerde hengst Dutch Capitol.

LvL Horsecare

LvL Horsecare

Ter promotie van LvL Horsecare heeft Equine MERC een advertentie ontwikkeld die hiernaast te zien is. Deze is in de catalogus van de Limburgse Veulenveiling geplaatst.

LvL Horsecare biedt verschillende diensten aan. Zo zijn ze gespecialiseerd in het opleiden en africhten van paarden. Daarnaast kunnen ze worden ingeschakeld bij het verkopen of kopen van een paard. In het dekseizoen verzorgen ze kunstmatige inseminaties en bieden sperma aan van verschillende dekstations.

Website

Stal Hendrix

Stal Hendrix

Stal Hendrix is een internationaal beroemde spring- en handelsstal van de broers Paul en Emile Hendrix. Hun stallen zijn gelegen in het Limburgse Baarlo en Kessel.

Wij hebben naast de gehele website en de hengstenbrochure meerdere advertenties ontworpen voor Stal Hendrix. Ze vroegen ons om deze advertenties te ontwerpen om hun evenementen en hengsten nog meer onder de aandacht te brengen.

Website

Laurens van Lieren

Laurens van Lieren

De stal van Grand Prix-ruiter Laurens van Lieren, gevestigd in Werkendam, is toonaangevend in de dressuurwereld. Hier traint hij dressuurpaarden, helpt hij dressuurruiters en -amazones te verbeteren in hun sport en begeleidt hij aankopen van zijn klanten. Daarnaast is Laurens vaak op pad voor presentatiewerk voor de NOS en tal van andere opdrachtgevers.

Naast dat EquineMERC een geheel nieuwe website heeft ontwikkeld voor Laurens van Lieren Dressage, hebben we tevens een advertentie ontwikkeld die in o.a. de catalogus van de dressuurpaardenveiling Auction4Good is verschenen.

Website

Pharma Horse

Pharma Horse

Pharma Horse, verkoper van natuurlijke voedingssupplementen, onderscheidt zich in de voedingssupplementenmarkt door de zuiverheid van haar producten. De producten zijn erkend door dierenartsen en fysiotherapeuten, ze hechten namelijk veel waarde aan het oordeel van specialisten.

Ten behoeve van de promotie van een aantal producten schakelde Pharma Horse Equine MERC in om banners te ontwikkelen. Er zijn een tweetal banners ontwikkeld die in de nieuwsbrieven van Voervergelijk.nl zichtbaar waren.

Website Pharma Horse

Xcellent Horse Insurance

Xcellent Horse Insurance

De markleider op het gebied van paardenverzekeringen, Xcellent Horse Insurance (voorheen HippoZorg), na  jarenlang dezelfde advertentie te hebben ingezet, was het tijd voor wat nieuws.

In de door ons ontwikkelde advertentie, laten we kenners uit de sport en fokkerij aan het woord middels een korte quote. Op deze manier kan iedere lezer zich hierin identificeren.

We laten hier een tweetal advertenties zien die zijn geplaatst in verschillende veilingcatalogi. Enkele voorbeelden van waar de advertenties in zijn geplaats zijn de Dutch Sport Horse Sale, de Limburgse Veulenveiling en Auction4Good.

Website Xcellent Horse Insurance

Auction4Good

Auction4Good

Op 3 december 2015 vond de eerste editie van de veelbelovende veiling Auction4Good plaats in Roosendaal. De collectie van deze veiling bestaat uit talentvolle dressuurpaarden van 3 t/m 7 jaar oud. De veiling is ontstaan uit een zeer goed initiatief, de veiling steunt namelijk Sportfonds ParaPaard. Van de gehele opbrengst zal 1% naar het zojuist genoemde goede doel gaan. Naast de organisatie van de veiling ontwikkelde Equine MERC het promotiemateriaal van de veiling.

Voor Auction4Good heeft Equine MERC een banner gemaakt die op meerdere websites zichtbaar was. De banner was te zien op Horses.nl, horse-international.com en hippomundo.be. Naast het ontwerpen van banners heeft Equine MERC tevens meerdere advertenties gemaakt voor in De Paardenkrant ten behoeven van de promotie. Deze zijn hiernaast te zien.

Bekijk hier de door Equine MERC ontwikkelde website voor Auction4Good.

Troostwijk Real Estate

Troostwijk Real Estate

Troostwijk Real Estate was voor de verkoop van een hippisch complex opzoek naar een marketingbedrijf dat kennis heeft van de paardenwereld en kwam uit bij Equine MERC. In samenspraak met Troostwijk Real Estate en hun klant hebben wij een internationaal marketingplan opgezet en daarvoor een aantal advertenties in meerdere talen ontwikkeld. De campagne is uitgezet in de landen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Rusland en het Midden Oosten waaronder Dubai. Het betrof een verkoopadvertentie van een complex met woonhuis, rijhallen en paardenstallen.

Website Troostwijk Real Estate

Verhagen Horse Service

Verhagen Horse Service

De familie Verhagen is al sinds 1970 actief in de paardenwereld. Ze zijn bevlogen in zowel de sport als de fokkerij. Ze maken onder andere paarden keuringsklaar, hebben paarden in opfok en handelen in paarden. Daarnaast bieden Jan en Steffi Verhagen hun klanten begeleiding in de fokkerij en de geboorte van veulens. Ook hebben ze een hengstenhouderij, waarbij onder andere de hengst Herald III wordt aangeboden.

In opdracht van Verhagen Horse Service heeft Equine MERC enkele advertenties ontwikkelt die zijn geplaatst in meerdere media, zoals de Paardenkrant, de Stal Hendrix Special en de Hengstenbrochure.

Website Verhagen Horse Service

DSHS & LVV

DSHS & LVV

De Dutch Sport Horse Sales is een internationale topveiling die veel publiciteit in de paardenwereld trekt. Het is een jaarlijks spektakel met getalenteerde sportpaarden dat wordt georganiseerd in samenwerking met Stal Hendrix. In 2016 is onder andere het paard Cherry Tania (Cellestial x Con Capitol) voor een recordbedrag van 385.000 euro verkocht!

In opdracht van de Dutch Sport Horse Sales heeft Equine MERC meerdere advertenties ontwikkeld ten behoeve van de promotie. De advertenties hebben in verschillende media gestaan, onder andere in de paardenkrant.

Meestal wordt er gekozen voor een advertentie waarin de Limburgse Veulenveiling en Dutch Sport Horse Sales worden gecombineerd.

Website DSHS

NK Dressuur

NK Dressuur

In 2015 vonden de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur voor het eerst plaats op het KNHS-centrum in Ermelo. Equine MERC is verantwoordelijk voor de volledige marketing en communicatie van het dressuurevenement. Dit jaar was het evenement in handen van een andere organisatie en werd het evenement in een nieuw jasje gestoken, daar hoorde o.a. een nieuw logo en vlaggen bij. Wij werden hiervoor in de arm genomen.

Naast een nieuw logo en het ontwerpen van vlaggen, hebben wij ook banners en advertenties ontwikkelt. De banners zijn verschenen op verschillende websites zoals die van ClipMyHorse, Horse & Country TV en Horses.nl. De advertenties zijn gepubliceerd in de Paardenkrant en Dressuur Magazine.

Website NK Dressuur

Standing Engraving

Standing Engraving

Het Belgische bedrijf Standing Engraving is gespecialiseerd in het produceren van prijzen voor hippische evenementen. Omdat zij al jarenlang zaken doen met World Dressage Masters maakten we voor hen een advertentie voor in de World Dressage Masters Guide 2015.

WDM App

WDM App

Om de mobiele applicatie van World Dressage Masters te promoten maakten we deze advertentie. De advertentie werd geplaatst in de World Dressage Masters Guide 2015.

Platinum Stable

Platinum Stable

Platinum Stable is een hengstenhouderij, dressuurstal en trainingscentrum die zich richt op de Aziatische markt. De stal is gevestigd in het Brabantse Riel.

Tijdens het dekseizoen van 2014 verzorgden we voor hen alle marketing- en communicatie-uitingen. Hiernaast kun je enkele van onze advertentie ontwerpen zien. De advertenties zijn geïnspireerd op de al eerder ontworpen huisstijl. Vaak maken we zelf de foto’s wanneer dat nodig is.

Eén ding staat vast; we maken er keer op keer iets moois van.