VDT Horses

VDT Horses

Bij familie Van den Tillaart kunt u terecht voor kwaliteitsvolle jonge paarden. Met meerdere goed presterende fokproducten in de dressuur- en springring, hebben deze fokproducten hun strepen al ruimschoots verdiend. 

Stal Hendrix

Stal Hendrix

Wereldwijd staat Stal Hendrix bekend als een internationaal gerenommeerde spring- en handelsstal. Ton Hendrix, beter bekend als opa Hendrix, legde de basis in 1947. De passie voor paarden sloeg over op de twee broers Paul en Emile Hendrix (voormalig Grand Prix springruiter), die Stal Hendrix vervolgens wereldwijd op de kaart wisten te zetten. 

Equestrian centre de Peelbergen

Equestrian centre de Peelbergen

De Peelbergen is een accommodatie opgericht volgens de wensen van de paardensporter. Zij faciliteren de behoefte voor het organiseren van regionale, nationale en internationale wedstrijden en de dagelijkse training van paarden en ruiters.

Lumaro

Lumaro

Lumaro Horsetravel brengt uw paarden comfortabel, veilig en op tijd naar hun bestemming.

Laurens van Lieren

Laurens van Lieren

Grand Prix ruiter Laurens van Lieren is een bekende in de mondiale dressuursport. Zijn stal is gevestigd in Werkendam. Hier traint hij dressuurpaarden, helpt dressuurruiters en -amazones te verbeteren in hun sport en begeleidt hij aankopen van zijn klanten. Daarnaast is Laurens vaak op pad voor presentatiewerk voor de NOS en tal van andere opdrachtgevers.

Stoeterij VZ Hackerom

Stoeterij VZ Hackerom

Wij van Equine MERC werden door stoeterij VZ Hackerom benaderd om een compleet nieuwe website te ontwerpen. Om deze website helemaal te kunnen vullen werd er een fotodag gepland. Een website hangt namelijk samen met mooie foto’s.

De fotograaf van Equine MERC, Luc van Moorsel, reisde af naar het paardenbedrijf in Erp. Stoeterij VZ Hackerom is een fokkerij-, sport- en handelsstal met paarden die potentie hebben om de top te bereiken. Wij denken dat het goed gelukt is om foto’s te maken die perfect passen bij het imago van de stal. Wat vindt jij?

Website Stoeterij VZ Hackerom

Stal Sluisweg

Stal Sluisweg

Stal Sluisweg  is een prachtig paardenbedrijf in Erp. Zij hebben zich gespecialiseerd in de Friese paardenfokkerij en hebben eveneens een paar goedgekeurde hengsten op stal staan.

Fotograaf Luc van Moorsel is naar Erp afgereisd om prachtige foto’s van de trotse Friezen te maken. Hiernaast is het resultaat te bewonderen. Een van de foto’s is onder andere gebruikt voor een postkaart.

Stal Vermulst

Stal Vermulst

Equine MERC werd door Stal Vermulst benaderd voor fotografie. Zij hadden net een nieuwe website laten bouwen en wilden deze vullen met mooie foto’s van de accommodatie. Want zonder mooie foto’s is een website natuurlijk niet compleet.

Zo gezegd, zo gedaan! Luc de fotograaf reisde af naar Schijndel om daar de stal op beeld vast te leggen. Hiernaast is het resultaat van de fotodag te zien.

 

Equitrend

Equitrend

Equitrend: import-export, verkoop en productie van producten en machines voor de paardenhouderij.

Carpe Diem

Carpe Diem

Carpe Diem is een in Europa gesitueerde sport- en handelsstal van Turkse komaf.

Stoeterij Vissers

Stoeterij Vissers

Stoeterij Vissers wordt gerund door eigenaar Wim Vissers. De ambitieuze paardenman heeft als doel om springpaarden te fokken met een hoog bloedaandeel. Hij slaagt hier heel goed is! En het is dan ook zonde om deze prachtige paarden niet op foto vast te leggen.

De fotograaf van Equine MERC, Luc van Moorsel, heeft meerdere fotoshoots gedaan bij het bedrijf in Gemert. Zo komt hij ieder jaar langs om foto’s te maken van alle veulens. Deze foto’s gebruiken wij dan weer om op de website te plaatsen. Zo houden wij de website up-to-date!

Daarnaast heeft hij ook een mooie sfeerrapportage geschoten die een goede impressie geeft van het bedrijf.

www.stoeterijvissers.nl

Hendriks Sporthorses

Hendriks Sporthorses

Hendriks Sporthorses is een stal die jonge paarden opleidt tot hoog niveau. Klanten kunnen bij de stal in het Gelderse Loo terecht voor unieke paarden van hoge kwaliteit. Equine MERC werd door eigenaar Hans Hendriks gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen. En bij een goede website horen mooie foto’s!

Fotograaf Luc is een dag gaan fotograferen bij het unieke paardenbedrijf. Zoals je kunt zien mag het resultaat er zeker zijn.Benieuwd geworden naar de website? Dan moet je nog even wachten want die is nog volop in ontwikkeling! Binnenkort meer.