Website Limburgse Veulenveiling

Website Limburgse Veulenveiling

De Limburgse Veiling wordt sinds 2000 jaarlijks georganiseerd. Het doel van de veiling is om als verkoopkanaal te dienen voor fokkers uit het zuiden van Nederland. Inmiddels is de veiling wereldwijd bekend en trekt het kopers uit de hele wereld.

Naast het feit dat paarden-marketingbureau Equine MERC de veiling in opdracht van Stal Hendrix organiseert, hebben wij eveneens de verantwoordelijkheid voor de website. In 2016 is de website geheel vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken die bij de internationale uitstraling van de veiling past. Ook zorgen wij ervoor dat de website up to date blijft en posten we regelmatig nieuwsberichten.

Website

Stal Hendrix

Stal Hendrix

Stal Hendrix is een internationaal beroemde spring- en handelsstal van de broers Paul en Emile Hendrix. Hun stallen zijn gelegen in het Limburgse Baarlo en Kessel.

Wij hebben naast de gehele website en de hengstenbrochure meerdere advertenties ontworpen voor Stal Hendrix. Ze vroegen ons om deze advertenties te ontwerpen om hun evenementen en hengsten nog meer onder de aandacht te brengen.

Website