Auction4Good

Auction4Good is een veiling van getalenteerde 3- tot 7-jarige dressuurpaarden. Deze eerste editie vond plaats op donderdag 3 december op PSC Den Goubergh in Roosendaal. The veiling garandeert een sterke collectie van jonge talentvolle dresuurpaarden. Tijdens de eerste editie werden de paarden gekocht voor een gemiddelde prijs van  €42.781,25. Wij zorgen ervoor dat onze klanten voor -en tijdens de veiling zich kunnen focussen op de paarden en prospects. Wij zorgen voor de rest. Hierbij kun je denken aan het organiseren van fotodagen, het onderhouden van de website, ontwikkelen van de catalogus, regelen van personeel, ontwerpen en verzenden van uitnodigingen, ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt etc.

Live stream & telefonische biedingen

Auction4Good is een evenement waar je echt bij wil zijn! In de collectie van de veiling vind je alleen maar getalenteerde jonge dressuurpaarden, welke worden verkocht aan klanten over de hele wereld. Kun je er niet bij zijn? Wij zorgen voor goed georganiseerde telefonische biedingen en een livestream, zodat je ervan verzekerd bent dat je op jouw favoriet(en) kunt bieden.

Georganiseerd tijdens de World Dressage Masters!

Auction4Good vindt plaats tijdens de World Dressage Masters in Roosendaal. Dit is een unique concept en het heeft bewezen succesvol te zijn. De eerste editie van Auction4Good was veelbelovend voor de toekomst we kijken alweer uit naar de volgende editie!

Kracht van de veiling

De kracht van de veiling is de transparantie tussen verkoper en koper. Daarnaast wordt de collectie altijd uiterst zorgvuldig geselecteerd, waarbij de kwaliteit en gezondheid van de jonge talenten de hoogste prioriteit heeft.

  • Veiling van getalenteerde dressuurpaarden
  • 1% van de opbrengst gaat naar een goed doel
  • 100% transparantie tussen koper en verkoper
paardenveiling, horse auction, pferde auktion

Veilingmeester

Veilingmeester Dirk Zagers was een van de redenen waarom Auction4Good een succes was. Deze zeer ervaren veilingmeester weet altijd wel een manier te vinden om het publiek enthousiast te houden en maakt er een mooie avond van.

Sportfonds ParaPaard

De veiling doneerde 1% van de opbrengst naar Sportfonds ParaPaard. Dit fonds zet zich in voor alle maneges en stichtingen, die mensen met een handicap willen laten paardrijden.

Saxofonist en turnster

Saxofonist Tijs Cok zette een prachtige show neer met uptempo beats. Hij werd vergezeld door turnster Renske Endel, die er een spektakel van maakte en een geweldige act neerzette.