Dressuurstal Verwimp
Dressuurstal Verwimp
Dressuurstal Verwimp
Dressuurstal Verwimp

Dressuurstal Verwimp

Dressuurstal Verwimp vroeg marketing- en evenementenbureau Equine MERC om hun website van een update te voorzien. Jorinde Verwimp is afgelopen zomer als afgevaardigde van het Belgische team naar Rio de Janeiro gereisd om met haar paard Tiamo een topprestatie neer te zetten. Het was dus hoog tijd op de website van allure te voorzien en volledig te updaten naar de huidige staat van dienst van Dressuurstal Verwimp.

Een aantal updates die Equine MERC heeft doorgevoerd zijn het toevoegen van de bedrijfsgeschiedenis, een over ons-pagina, informatie over teamleden en een up to date overzicht van de aanwezige paarden. Daarnaast zijn er vele foto’s op de website geplaatst om een goed beeld te geven van de accommodatie en de paarden. Op deze manier krijgt de bezoeker een beter idee bij wat Dressuurstal Verwimp nou precies inhoudt.

Niet alleen heeft Dressuurstal Verwimp een update gekregen van hun website, zij hebben ook een Social Media-abonnement afgesloten. Dit houdt in dat de website, Universal Horse Data en FB-pagina worden bijgehouden door Equine MERC. Hierdoor kunnen zij zich voor de volle 100% focussen op het werk met de paarden.

Website Dressuurstal Verwimp