Dutch Sport Horse Sales

Deze internationale topveiling is één van de jaarlijkse evenementen die we organiseren. De Dutch Sport Horse Sales is een initiatief van Paul en Emile Hendrix en Yves Houtackers en vindt plaats op Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. Tijdens de afgelopen editie realiseerden we een record van 26 geveilde 4-, 5- en 6-jarige springpaarden voor gemiddeld €137.000,-

Onze opdrachtgevers moeten vooral met de paarden en de klanten bezig zijn. Wij doen de rest; vóór, tijdens én na de veiling. Dan moet u denken aan het organiseren van de foto- en videodagen, het onderhouden van de website, het samenvoegen van de catalogus, het aansturen van personeel, uitnodigingen voor VIP gasten ontwerpen en verzenden, zorgen dat het draaiboek gevolgd wordt en ga zo maar door.

Live stream & telefonische biedingen

Geloof ons; dit evenement wil je niet missen. Jonge, absolute toptalenten komen onder de hamer en gaan naar klanten over de hele wereld. Kun je er echt niet bij zijn? Door de livestream en telefonische biedingen goed te organiseren zorgen we ervoor dat je toch kunt bieden.

Sinds 2012 door Equine MERC georganiseerd!

De Dutch Sport Horse Sales is een evenement waar we trots op zijn. Het is een eer om een evenement met zulke klasse en internationale allure te mogen organiseren. Luc heeft de veiling in 2012 en 2013 in loondienst bij Stal Hendrix georganiseerd. Sinds 2014 is de organisatie in handen van Equine MERC.

Cijfers & Zo

Om je een beeld te geven van de omvang van het evenement hebben we wat cijfers op een rij gezet:

– 1.200 bezoekers uit 21 verschillende landen
– 11.934 kijkers uit 58 verschillende landen via livestream
– 26 springpaarden van 4, 5 of 6 jaar oud
– Gemiddelde veilingprijs van €137.000,-
– 510 gasten VIP restaurant
– 2.000 catalogi

Catalogus DSHS

Veilingmeester

Veilingmeester Koen Olaerts weet met zijn charme en vakbekwaamheid de veiling ieder jaar weer tot een succesvolle veiling te maken. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij het moet aanpakken.

Horse & Youngster of the Year

Dit jaar was Apart de uitverkorene en won de award van Horse of the Year. De mooie schimmelmerrie Chica B Z was Youngster of the Year. Beide paarden kunnen als echte boegbeelden van de Dutch Sport Horse Sales worden beschouwt.

BLUSH

Als muzikale amuse voor de veilingavond verzorgde het trio Blush, bestaande uit Lieke Schijven, Meghan Jansen en Karlijn van Dinther, voor een mooie show. Zij hebben dit fantastisch gedaan, nogmaals dank!

Wat? Wanneer? Hoe laat?

Presentatie | Maandag 2 oktober 2018 | 19.30 uur
Veiling | Dinsdag 3 oktober 2018 | 19.30 uur

www.dutchsporthorsesales.com