Hoefslag Masterclass

Hoefslag Masterclass is een jaarlijks terugkerende Masterclass met een thema dat voor veel ruiters herkenbaar en aansprekend is. Tijdens deze Masterclass gaan we voor topkwaliteit in hippische educatie, met ruiters uit het Olympisch kader en professionals die een begrip zijn in hun vakgebied. Vorig jaar bleek het evenement een groot succes; er kwamen veel paardenliefhebbers op af en het was een zeer gezellige en educatieve dag!

Marketing- en evenementenbureau Equine MERC is in 2017 verantwoordlijk voor de organisatie en promotie van de Masterclass. Deze super leerzame dag zal op 20 mei plaatsvinden op het terrein van de Rotterdamsche Manège / CHIO Rotterdam. Het thema van 2017 is: Leer je paard beter begrijpen.

Koop nu snel je tickets via deze link. Tot ziens!

www.hoefslagmasterclass.nl

20 mei 2017: Leer je paard beter begrijpen

In deze editie van Hoefslag Masterclass worden alle thema’s behandelt die de oorzaak kunnen zijn van eventuele communicatieproblemen tussen jou en je vierbenige wederhelft. Heb jij wel eens een moment dat jij en je paard elkaar totaal niet begrijpen? Dan is deze Hoefslag Masterclass, met als thema ‘Leer je paard beter begrijpen’ echt wat voor jou!

Organisatie in handen van Equine MERC

De Hoefslag Masterclass is een evenement naar ons hart. Het is een dag die in het teken staat van paardenliefhebbers. Ieder jaar heeft de Masterclass een nieuw inspirerend thema met als doel om paardenmensen nóg meer over hun geliefde viervoeter(s) te leren. Daarbij staat gezelligheid uiteraard voorop! Sinds de tweede editie van de masterclass is de organisatie in handen van Equine MERC.

Cijfers & Zo

Om je een beeld te geven van de omvang van het evenement hebben we wat cijfers van de eerste editie in 2016 op een rij gezet:

– 9 exclusieve sprekers
– 700 plaatsen
– 2e editie van de Hoefslag Masterslass

Exclusieve sprekers

Tijdens de eerste editie van Hoefslag Masterclass in 2016 waren er 2 Olympisch kaderruiters, 3 Grand Prix ruiters, 1 mental coach, 3 gedragsdeskundigen, 1 fysiotherapeut, 1 sportfysiologe, 1 Grand Prix jurylid, 2 aanstormende talenten, 3 Hoefslaglezers en 2 presentatoren!

Locatie

De Rotterdamsche Manège gelegen in het Kralingse Bos is een begrip in paardenminnend Nederland. De prachtige sfeervolle outdoor accommodatie met een comfortabele overdekte tribune en absolute topbodem bieden een uitstekende basis voor de Hoefslag Masterclass.

700 plaatsen

Hoefslag Masterclass is een evenement dat veel paardenliefhebbers trekt die zich graag nog verder in hun paard willen verdiepen. Dit bleek wel afgelopen jaar, toen er 700 bezoekers aanwezig waren bij de eerste editie! Wij kijken zeker uit naar mei, om alle paardenmensen in Rotterdam te verwelkomen.

Wat? Wanneer? Hoe laat?

Hoefslag Masterclass | Zaterdag 20 mei | 10.30 – 18.30 uur

www.hoefslagmasterclass.nl