WK IJslanders; toeters, tölt en tv-opnames

WK IJslanders; toeters, tölt en tv-opnames

Het Brabantse Oirschot was vorige week in rep en roer, want IJslandse paardenfans uit alle windstreken van de wereld hadden zich daar verzamelt! Het super sfeervolle WK IJslandse Paarden 2017 vond er namelijk plaats, en wat hebben ook wij genoten.

Het promoteam van Equine MERC was op het WK met een stand aanwezig om naamsbekendheid te genereren voor de enige paardenzender van Nederland: Horse & Country TV. We hebben veel enthousiaste liefhebbers gesproken uit o.a. IJsland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en uiteraard Nederland. Daarnaast hebben wij ook enorm van de sfeer geproefd. De wedstrijden waren sensationeel; neem bijvoorbeeld de races in telgang. Wat gaan die paarden hárd! En wat was het publiek enthousiast! Kijk snel onderstaande video om te ervaren hoe het was om daar aanwezig te zijn.

Presentatrice Daisy in actie
Als je op het WK aanwezig was, is er een grote kans dat je Daisy in actie hebt gezien als presentatrice! Naast een stand waren wij met Horse & Country namelijk ook aanwezig voor de opnames van het televisieprogramma Passe Partout, waar onze eigen Daisy de presentatrice van is. Deze aflevering zal op de eerste maandag van september om 20.30 uur te zien zijn op Horse & Country TV.

Het volgende evenement waar ons promoteam aanwezig zal zijn in het alom bekende Horse Event, dat in september plaatsvindt. Kom je bij ons langs?

About the Author