Daisy presenteert informatievideo’s Emax Nederland

Daisy presenteert informatievideo’s Emax Nederland

Afgelopen woensdag heeft Daisy van Equine MERC een leuke presentatieklus verzorgt voor Emax Nederland. Een sfeervolle jachthut in Putten werd omgetoverd tot een heuse filmset waar maar liefst negen verschillende informatievideo’s werden opgenomen. Dit was absoluut geen vervelende klus, want Daisy mocht samenwerken met twee katten en vier honden!

Marketing Manager Erik van Doorn van Emax Nederland heeft Equine MERC in de arm genomen voor het maken van negen informatievideo’s. Deze video’s leggen aan klanten uit hoe de aangekochte producten moeten worden toegediend en hoe de werkzame stof van de betreffende diergeneesmiddelen te werk gaat. Naast het schrijven van het script en het produceren van de video’s nam Equine MERC eveneens het presenteren op zich.

De informatievideo’s zijn gemaakt voor de verschillende diergeneesmiddelen voor honden en katten ter bestrijding van wormen, vlooien en teken. Het gaat om de middelen van Tick Off, No Worm Pro, Ectoline Duo en Fipralone Spot-on.

Emax Nederland is een vooraanstaande leverancier voor dierspecialisten in Nederland. Zij leveren geregistreerde diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en veterinaire voeding voor honden en katten. Met een passie voor dieren en diergezondheid levert Emax Nederland haar assortiment met als kernwaarden effectiviteit, veiligheid en kwaliteit.

De video’s zullen eind mei verspreid worden via de kanalen van Emax Nederland. Bekijk hier alvast de sfeerimpressie van de shoot.

Foto’s: Erik van Doorn

About the Author