Hoppakee! Lumaro Horsetravel in een nieuw jasje

Hoppakee! Lumaro Horsetravel in een nieuw jasje

Lumaro Horsetravel heeft een hands-on mentaliteit, nou: wij ook! De geheel nieuw ontworpen website van dit bedrijf gespecialiseerd in paardentransport en het verhuren van paardenwagens is nu LIVE! Zij schakelden de kundigheid van marketing- en evenementenbureau Equine MERC in om een prachtige nieuwe website te verwezenlijken. Vol trots kunnen wij mededelen dat dit is gelukt!

Eigenaar Rob Claessens wilde graag dat de nieuwe website heel to the point zou worden. Het moest meteen duidelijk zijn wat de diensten van het bedrijf zijn; namelijk het verzorgen van paardentransport en het verhuren van paardenwagens. Klanten moesten getriggerd worden om een offerte aan te vragen. Daarnaast was er een bestaand kleurenpalet waar hij graag aan vast wilde houden. Nadat wij samen met Rob om de tafel hebben gezeten om alles door te spreken zijn wij direct aan de slag gegaan!

Zo gezegd, zo gedaan! Rob Claessens: “Ik ben heel blij met het eindresultaat! De nieuwe website is heel overzichtelijk en duidelijk. Bezoekers van de website weten meteen waar op de website ze de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn, precies zoals de bedoeling was.”

Door het gebruik van felle kleuren bij de offerteaanvragen worden klanten naar deze knoppen toegetrokken. Omdat beeld een belangrijk aspect is bij een goede website (lees hier waar goede websites aan voldoen) is de online weergave van de professionele vervoerder gevuld met mooie foto’s die zijn gemaakt door onze enige echte eigen Luc. De wagens hebben een duidelijke eigen pagina waar ze stuk voor stuk worden uitgelicht en er is een mooie pagina met nieuws.

Wij vinden hem super! Wat is jouw mening?

Website Lumaro Horsetravel

About the Author