Nieuw in paardenland: Universal Horse Data

Nieuw in paardenland: Universal Horse Data

Recent is Universal Horse Data, een nieuw online platform voor de hippische wereld, de lucht in gegaan. Kort samengevat is UHD een soort combinatie van Social Media, Google en Marktplaats, gericht op paardenmensen en hippische bedrijven wereldwijd. Social Media zeg je? Dan is marketing- en evenementenbureau Equine MERC er natuurlijk als de kippen bij! Met onze Social Media-abonnementen verzorgen wij al voor vele klanten hun online profiel, en daar kan UHD nu niet meer aan ontbreken.

Eerst nog even een korte uitleg over wat Universal Horse Data nou eigenlijk is. Zoals al eerder gezegd is het een online platform voor de hippische wereld. Op dit platform kunnen zowel particulieren als bedrijven een eigen profiel aanmaken, die helemaal naar eigen wens is te pimpen naar de eigen huisstijl. Je kunt zelf bepalen wat je met je eigen profiel uitstraalt. Een van de functies van het eigen profiel is dat je interessante mensen en/of bedrijven kunt volgen. Maar je kunt ook zelf berichten of producten plaatsen. Verkoop je bijvoorbeeld laarzen, dan kun je berichten plaatsen van laarzen die jij te koop hebt. Ben je een paardenhandelaar? Dan kun je paarden plaatsen die in de handel zijn.

Groter koperspubliek
Door de inzet van Universal Horse Data wordt een heel nieuw potentieel koperspubliek bereikt. Het platform heeft namelijk alles wat met de paardensport en fokkerij te maken heeft, zowel nationaal als internationaal. Ook interessante berichten van volgers en actualiteiten over de paardenwereld worden getoond. Het doel van UHD is om de paardenwereld transparanter en toegankelijker te maken, aldus oprichter Bert van Wanrooij.

Equine MERC is door de vele voordelen en mogelijkheden van start gegaan met het bijhouden van Universal Horse Data accounts voor haar klanten. Inmiddels zijn er verscheidene accounts voor klanten gerealiseerd en dit loopt zeer voorspoedig. Het bijhouden van deze accounts is een aanvullende dienst bij onze Social Media-abonnementen, waarvoor wij o.a. persberichten, Instagram, Facebook en YouTube verzorgen.

About the Author