Flyer Van Olst Sales

Flyer Van Olst Sales

Bij een hoogwaardige veiling hoort drukwerk van bijpassende kwaliteit. Gertjan van Olst benaderde Equine MERC om hiermee aan de slag te gaan. Wij hebben vervolgens de catalogus en flyers ontworpen. Hiernaast zie je het eindresultaat van de flyer. Heb jij ook drukwerk nodig en vindt jij ons ontwerp wel wat? Let us know!

Catalogus Van Olst Sales

Catalogus Van Olst Sales

Wij waren in charge van de veilingcatalogus van de Van Olst Sales 2018. Er ging een veertigtal getalenteerde dressuurpaarden onder de hamer, en daar hoorde uiteraard een catalogus bij van passende kwaliteit. Wij hebben ons ingezet om de paarden zo goed mogelijk naar voren te laten komen. De veiling was ook zeker een succes; de veilingtopper Crosby (v. Chippendale) was de duurste van alle edities en werd verkocht voor een bedrag van maar liefst €270.000!

Ik zou zeggen, neem een kijkje in de catalogus hier links!

Equitrend

Equitrend

Equitrend is gespecialiseerd in de import en export, verkoop en productie van producten en machines voor de paardenhouderij. Hun assortiment bestaat uit allerlei hoogwaardige producten die nodig zijn op een paardenbedrijf. Hun aanbod varieert van equilizers voor manegebodems, rijhalwanden en mestzuigers, tot voerwagens, elektrische kruiwagens, hooistomers, solariums, loopbanden, aquatrainers en nog veel meer.

Om hun uitgebreide assortiment goed weer te geven in een chique en overzichtelijke brochure riepen zij de hulp in van het hippische marketing- en evenementenbureau Equine MERC. Hiernaast is het eindresultaat te aanschouwen! Wat vind jij ervan?

www.equitrend.nl

Bekijk de brochure hier.

I am Dutch

I am Dutch

Vijf bedrijven gespecialiseerd in de paardensector hebben hun krachten gebundeld en het cluster I am Dutch opgericht. De participerende bedrijven zijn: Dominick, Equitrend, Geert en Henk trading, Giant en Heritage. Door deze samenwerking beschikken de bedrijven over nog meer kennis, innovatie, efficiënte productie en kwaliteitscontrole maar delen ze ook hun ervaring in zowel de lokale als internationale markt, logistiek en communicatie.

De ambitieuze heren van deze vijf bedrijven namen contact op met marketing- en evenementenbureau Equine MERC om voor hun cluster I am Dutch een bijpassende folder te maken. De folder is tweetalig: Duits en Engels.

Klik hier om de folder te bekijken.

www.iamdutch.org

DSHS folder

DSHS folder

De Dutch Sport Horse Sales is één van de vooraanstaande veilingen die Nederland te bieden heeft. De springpaardenveiling is ontstaan uit initiatief van Stal Hendrix en wordt ieder jaar georganiseerd in september.De veiling heeft al meerdere toppaarden geleverd die op het hoogste niveau van de sport acteren. Onder andere Everest, die onder Luc Steeghs de bronzen medaille op het WK voor jonge paarden wist te bemachtigen.

Ter behoeve van de promotie van de veiling heeft Equine MERC een folder ontworpen.

DSHS magazine

DSHS magazine

Al jaren is de Dutch Sport Horse Sales een topveiling met veel internationale en nationale allure. In 2015 werd het paard Cherry Tania onder andere veilingtopper aller tijden en ging voor een bedrag van € 385.000,- onder de hamer. Na vele jaren succesvol te zijn werd het nu tijd voor een magazine met daarin de highlights vanaf het begin van de Dutch Sport Horse Sales.

In 2016 hebben wij het eerste Dutch Sport Horse Sales magazine vormgegeven en gevuld met foto’s en content. We hebben heel de lay-out verzorgd en hebben grotendeels de artikelen geschreven. Het is een stijlvol magazine geworden met prachtig beeldmateriaal. In het magazine zijn onder andere artikelen over Emil Spadone, Rob Ehrens en Piet Raijmakers te lezen.

Sponsorbrochure Equestrian Centre De Peelbergen

Sponsorbrochure Equestrian Centre De Peelbergen

Equestrian Centre de Peelbergen is echt een begrip in de paardenwereld. Het is een accommodatie met veel mogelijkheden. Er worden onder andere regionale, nationale en internationale wedstrijden georganiseerd. Daarnaast hebben ze goede horeca faciliteiten, zoals een café en restaurant. Ook kunnen er niet-hippische evenementen worden georganiseerd, zoals concerten en beurzen.

Naast het ontwikkelen van de website voor De Peelbergen, hebben wij onder andere de sponsorbrochure ontworpen. Deze brochure sluit naadloos aan op de huisstijl van de website en is stijlvol en informatief.

Website De Peelbergen

World Dressage Masters Guide 2016

World Dressage Masters Guide 2016

De World Dressage Masters Guide is een van onze jaarlijks terugkomende grote projecten. We schreven veel van de artikelen, maakten de meeste foto’s en hebben het hele magazine ontworpen. Het magazine bevat onder andere interviews met Iris Porsche, Katrina Wüst, Jessica Von Bredow-Werndl, Silvia Rizzo en Tommie Visser. We waren tevens verantwoordelijk voor de verkoop van advertenties.

Het stijlvolle magazine zal op alle VIP-tafels van de WDM evenementen in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en België komen te liggen.

Hengstenbrochure Stal Hendrix

Hengstenbrochure Stal Hendrix

Ieder jaar geeft Stal Hendrix een hengstenbrochure uit waarin ze hun hengstencollectie presenteren aan de fokkers. Equine MERC verzorgt deze 38 pagina’s tellende brochure. De brochure is tweetalig, zowel Engels als Nederlands. De brochure wordt onder andere tijdens de KWPN Hengstenkeuring en de Stal Hendrix hengstenshow uitgegeven aan de fokkers.

Flyer Auction4Good

Flyer Auction4Good

Naast het ontwikkelen van de website, organiseren van de veiling en het ontwerpen van de catalogus, heeft Equine MERC tevens de flyer gemaakt voor Auction4Good. Deze flyer is ter ondersteuning van de website en de catalogus en geeft een duidelijk overzicht van de paarden die deel uitmaken van de collectie.

Om op de mat van de uitgenodigde gasten een mooie uitnodiging te laten vallen, heeft Equine MERC tevens een mooie en originele uitnodiging ontworpen. Deze werd samen met de catalogus naar de prospects van de paardenveiling verstuurd.

Hengstenbrochure Team Nijhof

Hengstenbrochure Team Nijhof

Equine MERC verzorgd de opmaak van deze hengstenbrochure sinds 2016. Familie Nijhof, zeker geen onbekende in de paardenwereld, geeft al jaren een hengstenbrochure uit die naar hun klanten in de hele wereld wordt verzonden. In 2016 wilden ze graag een geheel vernieuwd ontwerp vanwege hun 100-jarig jubileum. De opdracht was om de brochure te verfrissen en met grote foto’s te werken. Ook is ervoor gekozen de brochure in A4 formaat uit te geven in plaats van A5 formaat.

Er worden maar liefst 12.000 brochures meegegeven met het fokkerijblad IDS (In de Strengen). Daarnaast worden ze ook per post naar hun gehele klantenbestand verzonden.

http://www.team-nijhof.nl 

 

Catalogus Auction4Good

Catalogus Auction4Good

Naast het organiseren van de dressuur paardenveiling Auction4Good draagt Equine MERC de zorg voor het bijhouden van de website en een deel van de promotie. Ter promotie van Auction4Good heeft Equine MERC een catalogus ontwikkeld.

In de catalogus wordt de gehele collectie getoond. Deze dressuurpaarden zijn deskundig gekozen. Naast de collectie, zijn in de catalogus de veilingvoorwaarden in het Nederlands en het Engels geplaatst. Alle overige belangrijke informatie over de veiling is tevens in deze catalogus te vinden.

Oplage: 1.000 stuks
Taal: Nederlands- & Engelstalig

Flyer Pharma Horse

Flyer Pharma Horse

Ter promotie van Pharma Horse heeft Equine MERC een flyer gemaakt. Pharma Horse verkoopt natuurlijke voedingssupplementen die erkend zijn door dierenartsen en fysiotherapeuten. Pharma Horse staat voor eerlijke producten en heeft als visie om een overzichtelijk assortiment op de markt brengen, waarbij de werkzaamheid voorop staat en de prijs niet in de weg staat tot langdurig gebruik.

De ontwikkelde flyer wordt hiernaast getoond.

Website Pharma Horse

Flyer Verhagen Horse Service

Flyer Verhagen Horse Service

Het Boekelse paardenbedrijf Verhagen Horse Service maakt paarden keuringsklaar, handelt en heeft paarden in de opfok. Daarnaast begeleiden Jan en Steffi Verhagen hun klanten in de fokkerij en de geboorte van veulens. Ook bieden zij enkele hengsten aan, waaronder de hengst Herald III.

Om deze dekhengst beter te kunnen promoten hebben ze ons benaderd om een flyer te maken in hun reeds bestaande huisstijl. Dat hebben we gedaan. Nu hebben potentiële fokkers de belangrijkste informatie op één A5 flyer staan. Makkelijk, mooi en overzichtelijk.

Sponsorbrochure NK Dressuur

Sponsorbrochure NK Dressuur

Omdat we ook hippische evenementen ondersteunen in hun marketing maken we bijvoorbeeld ook drukwerk. De sponsorbrochure voor het NK Dressuur is daar een goed voorbeeld van.

Omdat de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur sponsoren aan wilde trekken hebben we deze sponsorbrochure ontworpen. We ontwierpen het logo, de huisstijl en schreven de teksten. Veel van de foto’s zijn van Digishots. Enkele foto’s in de sponsorbrochure zijn door Luc gemaakt.

Het is belangrijk voor een evenement als het NK Dressuur dat ze met een partij samenwerken die verstand heeft van marketing en communicatie. Maar nog belangrijker; verstand heeft van paarden.

Catalogus Dutch Sport Horse Sales

Catalogus Dutch Sport Horse Sales

De prestigieuze paardenveiling Dutch Sport Horse Sales verkocht in 2016 maar liefst 27 springpaarden voor gemiddeld €132.000,- Al deze 4-, 5- en 6-jarige springpaarden staan in de catalogus van de Dutch Sport Horse Sales. Ons hippische marketingbureau verzorgt de inhoud van dit mooie boekwerk.

In samenwerking met Stal Hendrix, onze opdrachtgever, en een grafisch bureau uit Limburg maken we de catalogus. De boeken met harde kaft gaan ieder jaar naar potentiele kopers in ruim 15 verschillende landen over de hele wereld.

 

World Dressage Masters Guide 2015

World Dressage Masters Guide 2015

Voor het tweede jaar op rij maakten we de World Dressage Masters Guide 2015. Het stijlvolle magazine komt op de VIP-tafels te liggen van de WDM evenementen in:

– Frankrijk
– Duitsland
– Zwitserland
– Estland
– Litouwen
– België

We schreven de artikelen, maakten veel van de foto’s en verzorgden de opmaak van het blad. Ook waren we verantwoordelijk voor de advertentieverkoop.

Catalogus Limburgse Veulenveiling

Catalogus Limburgse Veulenveiling

De Limburgse Veulenveiling is een van de veilingen die wij organiseren in opdracht van Stal Hendrix. Naast de organisatie van de veiling dragen wij zorg voor het up-to-date houden van de website en het ontwikkelen van de veilingcatalogus.

In de catalogus wordt ieder jaar de gehele veilingcollectie getoond, afgelopen jaar telde de collectie maar liefst 109 veulens. De algemene voorwaarden worden in zowel het Engels als het Nederlands geplaatst en alle overige belangrijke informatie betreft de veiling is in deze catalogus te vinden.

 

 

Stoeterij Vissers

Stoeterij Vissers

Wim Vissers is de eigenaar van Stoeterij Vissers. Zijn fokkerij telt zo’n 13 fokmerries en jaarlijks worden er ongeveer even zoveel getalenteerde sportveulens geboren op zijn stal in het Brabantse Gemert. De fokkerij kenmerkt zich door de beste internationale bloedlijnen te kruisen.

Stoeterij Vissers wilde een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Dat hebben we ontwikkeld, onder andere het logo. Een stoeterij staat voor paarden. Vissers verwijst naar de zee. Een zeepaard is dan ook het perfecte icoon voor Stoeterij Vissers. Het is een elegant en intelligent dier. Het groen straalt rust en kracht uit en verwijst naar de weide waar de veulens opgroeien. Het zeepaard staat van de tekst afgericht omdat fokproducten van Stoeterij Vissers op den duur de stal weer verlaten. Dit krachtige beeldmerk blijft ook herkenbaar wanneer het klein wordt afgebeeld.

Ook het visitekaartje, briefpapier en de enveloppe zijn door ons ontworpen.

World Dressage Masters Guide 2014

World Dressage Masters Guide 2014

Dit was onze allereerste klus. Voor World Dressage Masters, een organisatie die jaarlijks zo’n vijf tot zeven CSI5* concoursen organiseert, maakten we een dressuur magazine. Deze glossy lag vorig jaar op de VIP tafels van alle WDM evenementen in Frankrijk, Duitsland, België en Zweden.

We verzorgden alle teksten en veel van de foto’s. We organiseerden een hele leuke shoot tijdens Jumping Amsterdam. Het resultaat hiervan is te zien op pagina 22 t/m 31.

Maar dat is nog niet alles; ook maakten we het hele document op. Onze klant was erg tevreden met het eindresultaat. Ook in 2015 maken we de World Dressage Masters Guide. U kunt hierin adverteren. Kijk voor de mogelijkheden hiervoor op het sales project in het projectenoverzicht op onze website.

Stal Hendrix Special 2014

Stal Hendrix Special 2014

Dit was echt een hele leuke opdracht! Het familiebedrijf Stal Hendrix kent al een historie sinds 1959. We besloten daar een mooi verhaal over te maken, dat in combinatie met informatie over de dekhengsten en de evenementen resulteerde in een prachtige glossy. Ook staan er interviews in met bekende klanten als de Amerikaanse springamazone Laura Kraut.

We schreven alle teksten, maakten vrijwel alle foto’s en verzorgden de opmaak van deze Stal Hendrix Special 2014.