Website Team-Nijhof
Website Team-Nijhof
Website Team-Nijhof
Website Team-Nijhof

Website Team-Nijhof

Team Nijhof is een van de grootste hengstenhouders van Nederland. Ze hebben een record aantal Grand Prix-hengsten, waaronder Verdi en Johnson. Beide paarden behoren tot de wereldtop en deden in 2014 mee aan de Wereldbekerfinales en de Wereldruiterspelen, waar ze beide een medaille wonnen. Ze waren toe aan een nieuwe, moderne look waarop Nijhof ons hippische marketingbureau benaderde om de website geheel te vernieuwen.

Op de website van Team Nijhof is gebruik gemaakt van een compleet nieuwe plugin, die ervoor zorgt dat alle hengsten goed te bezichtigen zijn en fokker snel en makkelijk alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Het hengstenbestand van de hengstenhouderij bestaat uit meer dan 60 paarden, dus het was een vereiste van Nijhof dat alle hengsten duidelijk en overzichtelijk op de website staan. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een digitaal bestelformulier, waardoor het sperma snel en makkelijk besteld kan worden. Dit bespaart ontzettend veel tijd.

Tevens worden er regelmatig nieuwsberichten geplaatst op de website. Dit zorgt ervoor dat de website altijd up to date is en bezoekers exact weten wat de nakomelingen van de hengsten hebben gedaan.

http://www.team-nijhof.nl