Website Verhagen Horse Service
Website Verhagen Horse Service
Website Verhagen Horse Service

Website Verhagen Horse Service

De familie Verhagen is al generatieslang besmet met het paardenvirus. Steffi, Wilma en Jan zetten zich alle drie voor de volle 100% in voor hun bedrijf Verhagen Horse Service te Boekel. Om het bedrijf te voorzien van een nieuw online jasje werd de hulp van Equine MERC ingeschakeld. 

Overzichtelijk
De homepage laat in één blik zien waar het bedrijf voor staat. Bovenaan staat het boegbeeld van de familie: Hennessy. Ook komt duidelijk naar voren dat het een familiebedrijf is. De diensten van Verhagen Horse Service worden zeer overzichtelijk weergegeven op de website. In het menu staan de kopjes ‘Hennessy’, ‘Drachtigheidsbegeleiding’, ‘KI-Station’, ‘Hengstenbegeleiding’ en ‘Over ons’. Helemaal bovenin staan de koppen ‘Evenementen’, ‘Nieuws’ en ‘Contact’. Zo navigeren klanten snel en makkelijk naar de voor hun interessante pagina’s. De website is zowel Nederlands als Engels beschikbaar.

Hennessy
Vooraan in het menu staat de hengst Hennessy, met daaronder een bestelformulier. Alle interessante informatie over de hengst is hier te vinden. Zo vind je op deze pagina zijn gegevens, samenvatting, stamboom, verrichtingscijfers, resultaten, nakomelingen en veulenrapport. Ook kun je doorklikken naar nieuwsberichten over de zwarte topper. En een dekking is zo besteld met behulp van het bestelformulier!

Helaas is deze website tegenwoordig offline en is het hierdoor niet meer mogelijk om hem te bekijken.