Etentje met het EQM-team bij Kasteel Maurick

Etentje met het EQM-team bij Kasteel Maurick

Om het afgelopen mooie jaar nog eens extra te vieren is het gehele Equine MERC-team + aanhang gisteren uiteten gegaan bij de prachtige locatie Kasteel Maurick te Vught.

Nadat marketeers Daisy, Luc & Manon de hele dag een super interessante SEO-workshop hadden gevolgd om de websites naar een nóg hoger niveau te tillen, waarover je alles kunt lezen in deze blog, en Liz hard had gewerkt aan het ontwerpen van een hengstenbrochure was het tijd voor wat ontspanning! Het vele harde werken, de mooie resultaten die in 2017 zijn behaald én het halfjarige werkjubileum van Liz waren reden genoeg voor een etentje.

Na de workshop verzamelden alle EQM-ers + aanhang zich op het kantoor in Vught. Eerst kregen de +1 nog een kijkje in het kantoor waar hun wederhelften hun werkdagen doorbrengen. Daarna waren de magen al aan het knorren dus was het tijd voor het diner! Helaas moest mascotte Jax thuisblijven want honden waren niet welkom in het restaurant.

De prachtige locatie Kasteel Maurick voldeed aan de beloftes die zij opwekken met hun indrukwekkende onderkomen. Het was een gezellige avond met heerlijk eten.

Op naar een nóg mooier jaar!

 

About the Author