Website Carpe Diem

Website Carpe Diem

Carpe Diem Equestrian Team is in 2015 opgericht door de Turkse Efe Siyahi en Avni Atabek. De stal is gelegen in het Limburgse Baarlo en is up and coming in de internationale springsport. Evenementen- en marketingbureau Equine MERC werd door het team benaderd om een volledig nieuwe site op maat te maken. De kenmerkende stijl van de Turkse sport- en handelsstal is tot in de finesses doorgevoerd. Doordat maatwerk is toegepast heeft de bezoeker van de site bijna dezelfde ervaring als wanneer deze Carpe Diem in real life zou bezoeken.

Carpe Diem heeft een zeer eigen stijl en streeft naar perfectie. Daarom is gekozen voor maatwerk om de site perfect aan te laten sluiten op hun wensen. De vormgeving voorziet de online bezoeker van alle gemakken. Zo zijn er prachtige video’s te vinden over het bedrijf en staan alle paarden overzichtelijk op de site vermeldt dankzij de zelfontwikkelde paardenplugin.

Wij zijn zeer trots op het eindresultaat! Neem zelf snel een kijkje door hier te klikken.

Website Limburgse Veulenveiling

Website Limburgse Veulenveiling

De Limburgse Veiling wordt sinds 2000 jaarlijks georganiseerd. Het doel van de veiling is om als verkoopkanaal te dienen voor fokkers uit het zuiden van Nederland. Inmiddels is de veiling wereldwijd bekend en trekt het kopers uit de hele wereld.

Naast het feit dat paarden-marketingbureau Equine MERC de veiling in opdracht van Stal Hendrix organiseert, hebben wij eveneens de verantwoordelijkheid voor de website. In 2016 is de website geheel vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken die bij de internationale uitstraling van de veiling past. Ook zorgen wij ervoor dat de website up to date blijft en posten we regelmatig nieuwsberichten.

Website

Hengstenbrochure Team Nijhof

Hengstenbrochure Team Nijhof

Equine MERC verzorgd de opmaak van deze hengstenbrochure sinds 2016. Familie Nijhof, zeker geen onbekende in de paardenwereld, geeft al jaren een hengstenbrochure uit die naar hun klanten in de hele wereld wordt verzonden. In 2016 wilden ze graag een geheel vernieuwd ontwerp vanwege hun 100-jarig jubileum. De opdracht was om de brochure te verfrissen en met grote foto’s te werken. Ook is ervoor gekozen de brochure in A4 formaat uit te geven in plaats van A5 formaat.

Er worden maar liefst 12.000 brochures meegegeven met het fokkerijblad IDS (In de Strengen). Daarnaast worden ze ook per post naar hun gehele klantenbestand verzonden.

http://www.team-nijhof.nl 

 

Sponsorbrochure NK Dressuur

Sponsorbrochure NK Dressuur

Omdat we ook hippische evenementen ondersteunen in hun marketing maken we bijvoorbeeld ook drukwerk. De sponsorbrochure voor het NK Dressuur is daar een goed voorbeeld van.

Omdat de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur sponsoren aan wilde trekken hebben we deze sponsorbrochure ontworpen. We ontwierpen het logo, de huisstijl en schreven de teksten. Veel van de foto’s zijn van Digishots. Enkele foto’s in de sponsorbrochure zijn door Luc gemaakt.

Het is belangrijk voor een evenement als het NK Dressuur dat ze met een partij samenwerken die verstand heeft van marketing en communicatie. Maar nog belangrijker; verstand heeft van paarden.

Dutch Sport Horse Sales

Dutch Sport Horse Sales

Dutch Sport Horse Sales

Deze internationale topveiling is één van de jaarlijkse evenementen die we organiseren. De Dutch Sport Horse Sales is een initiatief van Paul en Emile Hendrix en Yves Houtackers en vindt plaats op Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. Tijdens de afgelopen editie realiseerden we een record van 26 geveilde 4-, 5- en 6-jarige springpaarden voor gemiddeld €137.000,-

Onze opdrachtgevers moeten vooral met de paarden en de klanten bezig zijn. Wij doen de rest; vóór, tijdens én na de veiling. Dan moet u denken aan het organiseren van de foto- en videodagen, het onderhouden van de website, het samenvoegen van de catalogus, het aansturen van personeel, uitnodigingen voor VIP gasten ontwerpen en verzenden, zorgen dat het draaiboek gevolgd wordt en ga zo maar door.

Live stream & telefonische biedingen

Geloof ons; dit evenement wil je niet missen. Jonge, absolute toptalenten komen onder de hamer en gaan naar klanten over de hele wereld. Kun je er echt niet bij zijn? Door de livestream en telefonische biedingen goed te organiseren zorgen we ervoor dat je toch kunt bieden.

Sinds 2012 door Equine MERC georganiseerd!

De Dutch Sport Horse Sales is een evenement waar we trots op zijn. Het is een eer om een evenement met zulke klasse en internationale allure te mogen organiseren. Luc heeft de veiling in 2012 en 2013 in loondienst bij Stal Hendrix georganiseerd. Sinds 2014 is de organisatie in handen van Equine MERC.

Cijfers & Zo

Om je een beeld te geven van de omvang van het evenement hebben we wat cijfers op een rij gezet:

– 1.200 bezoekers uit 21 verschillende landen
– 11.934 kijkers uit 58 verschillende landen via livestream
– 26 springpaarden van 4, 5 of 6 jaar oud
– Gemiddelde veilingprijs van €137.000,-
– 510 gasten VIP restaurant
– 2.000 catalogi

Catalogus DSHS

Veilingmeester

Veilingmeester Koen Olaerts weet met zijn charme en vakbekwaamheid de veiling ieder jaar weer tot een succesvolle veiling te maken. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij het moet aanpakken.

Horse & Youngster of the Year

Dit jaar was Apart de uitverkorene en won de award van Horse of the Year. De mooie schimmelmerrie Chica B Z was Youngster of the Year. Beide paarden kunnen als echte boegbeelden van de Dutch Sport Horse Sales worden beschouwt.

BLUSH

Als muzikale amuse voor de veilingavond verzorgde het trio Blush, bestaande uit Lieke Schijven, Meghan Jansen en Karlijn van Dinther, voor een mooie show. Zij hebben dit fantastisch gedaan, nogmaals dank!

Wat? Wanneer? Hoe laat?

Presentatie | Maandag 2 oktober 2018 | 19.30 uur
Veiling | Dinsdag 3 oktober 2018 | 19.30 uur

www.dutchsporthorsesales.com