Website CDI Lier

Website CDI Lier

CDI Lier is een vernieuwende Belgische dressuurcompetitie. De eerste editie van het viersterrenevenement vond plaats in 2017. Toen al namen veel bekenden uit de dressuurwereld deel aan de competitie. Zo waren onder andere Jorinde Verwimp, Adelinde Cornelissen en Marieke van der Putten aanwezig om te strijden voor de prijzen.

Wij van Equine MERC werden door de organisatie van CDI Lier benaderd om een website te ontwerpen en vullen. Zij waren voorheen namelijk nog niet voorzien van een website. Wij zijn direct aan de slag gegaan om een website te maken die past bij de prestige van het evenement. Daarnaast hebben wij er ook voor gezorgd dat alle informatie zeer gemakkelijk te vinden is voor bezoekers van de website. Zo is er duidelijk vermeld dat het evenement gratis toegankelijk is en is alle informatie voor deelnemers goed vindbaar.

Klik hier om de website van CDI Lier te bezoeken.

 

Website VDT Horses

Website VDT Horses

Equine MERC werd door de familie van den Tillaart benadert om een website te ontwikkelen. Een van de vereisten was dat het een overzichtelijke website moest zijn waar voornamelijk de paarden goed worden uitgelicht. 

VDT Horses houdt zich bezig met fokkerij, opfok en handel in met name dressuurpaarden. Paardenmensen Ad, Willemien en Paula zetten zich met hart en ziel in voor hun paarden. Het bedrijf heeft haar strepen al ruimschoots verdient in de fokkerij. Enkele van hun toppers zijn Velvet VDT, Delypsa II VDT en Osmium VDT.

Na overleg met de familie zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij ons hard ingezet voor een topresultaat. Er werd een fotodag ingepland om de website te voorzien van goede foto’s en een sfeerimpressie. Mede hierdoor is de website nu een perfecte weerspiegeling van het bedrijf. Door de speciaal door ons ontwikkelde paardenplugin is alle informatie over de paarden zeer overzichtelijk weergegeven en zien bezoekers in een blik meteen alles wat ze willen weten!

Benieuwd naar VDT Horses? Ga dan snel naar www.vdthorses.nl!

Website Verhagen Horse Service

Website Verhagen Horse Service

De familie Verhagen is al generatieslang besmet met het paardenvirus. Steffi, Wilma en Jan zetten zich alle drie voor de volle 100% in voor hun bedrijf Verhagen Horse Service te Boekel. Om het bedrijf te voorzien van een nieuw online jasje werd de hulp van Equine MERC ingeschakeld. 

Overzichtelijk
De homepage laat in één blik zien waar het bedrijf voor staat. Bovenaan staat het boegbeeld van de familie: Hennessy. Ook komt duidelijk naar voren dat het een familiebedrijf is. De diensten van Verhagen Horse Service worden zeer overzichtelijk weergegeven op de website. In het menu staan de kopjes ‘Hennessy’, ‘Drachtigheidsbegeleiding’, ‘KI-Station’, ‘Hengstenbegeleiding’ en ‘Over ons’. Helemaal bovenin staan de koppen ‘Evenementen’, ‘Nieuws’ en ‘Contact’. Zo navigeren klanten snel en makkelijk naar de voor hun interessante pagina’s. De website is zowel Nederlands als Engels beschikbaar.

Hennessy
Vooraan in het menu staat de hengst Hennessy, met daaronder een bestelformulier. Alle interessante informatie over de hengst is hier te vinden. Zo vind je op deze pagina zijn gegevens, samenvatting, stamboom, verrichtingscijfers, resultaten, nakomelingen en veulenrapport. Ook kun je doorklikken naar nieuwsberichten over de zwarte topper. En een dekking is zo besteld met behulp van het bestelformulier!

Helaas is deze website tegenwoordig offline en is het hierdoor niet meer mogelijk om hem te bekijken.

De Havikerwaard

De Havikerwaard

De Havikerwaard is in 1995 opgericht door Jan van de Kamp. Zij hebben een voormalige steenfabriek omgebouwd tot een prachtige paardenaccommodatie. Door Jan zijn grote passie voor fokkerij en topsport is het bedrijf een gevestigde naam in de paardenwereld geworden. Enkele boegbeelden zijn Lord Sandro en Wolisco DDH.

Meneer van de Kamp benaderde ons om een geheel nieuwe website te ontwerpen waar de identiteit van het bedrijf, en dan vooral de paarden, goed naar voren komt. Met de door ons ontwikkelde paardenplugin is een overzichtelijk en mooi overzicht van alle paarden gerealiseerd.

Bezoekers van de website worden verwelkomt met een mooie impressievideo van het bedrijf. Ze kunnen snel en makkelijk de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn.

De website is beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Duits.

Website de Havikerwaard

Stoeterij VZ Hackerom

Stoeterij VZ Hackerom

Nadat wij Stoeterij VZ Hackerom hadden voorzien van een geheel nieuw logo, was het tijd voor een nieuwe en moderne website! Het paardenbedrijf heeft meerdere boegbeelden en is daarmee een gevestigde naam in de paardenwereld. Daarom was het ook van belang dat de website de bijpassende allure kreeg.

Wij hebben het logo van VZ Hackerom geïmplementeerd in de website. Dit hebben wij onder andere gedaan bij de uitgelichte nieuwsberichten op de homepage. Hierdoor krijgt de website echt iets unieks.

De paarden zijn uiteraard het belangrijkst. Vandaar dat de paarden duidelijk gecategoriseerd zijn. Het is makkelijk voor bezoekers om informatie te vinden op de gestructureerde en overzichtelijke website.

Wij zijn er heel blij mee en nodigen jullie dan ook graag uit om zelf een kijkje te nemen!

Website Stoeterij VZ Hackerom

Lumaro Horsetravel

Lumaro Horsetravel

Eigenaar Rob Claessens wilde graag dat de nieuwe website heel to the point zou worden. Het moest meteen duidelijk zijn wat de diensten van het bedrijf zijn; namelijk het verzorgen van paardentransport en het verhuren van paardenwagens. Klanten moesten getriggerd worden om een offerte aan te vragen. Daarnaast was er een bestaand kleurenpalet waar hij graag aan vast wilde houden. Nadat wij samen met Rob om de tafel hebben gezeten om alles door te spreken zijn wij direct aan de slag gegaan!

Zo gezegd, zo gedaan: de nieuwe website is heel overzichtelijk en duidelijk. Bezoekers van de website weten meteen waar op de website ze de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Door het gebruik van felle kleuren bij de offerteaanvragen worden klanten naar deze knoppen toegetrokken. Omdat beeld een belangrijk aspect is bij een goede website is de online weergave van de professionele vervoerder gevuld met mooie foto’s die zijn gemaakt door onze enige echte eigen Luc. De wagens hebben een duidelijke eigen pagina waar ze stuk voor stuk worden uitgelicht en er is een mooie pagina met nieuws.

Website

Stal Keizersberg

Stal Keizersberg

Stal Keizersberg richt zich op de fokkerij, sport- en handel van springpaarden. Zij hebben een geweldig mooie accommodatie waarin zij met de beste paarden goede prestaties neerzetten. Equine MERC heeft een stijlvolle website ontworpen die heel overzichtelijk is. Klanten navigeren gemakkelijk naar alle gewenste pagina’s op de website. Daarnaast zullen binnenkort de paarden van Stal Keizersberg te bewonderen zijn op de website. Om de paarden van Stal Keizersberg overzichtelijk te tonen wordt gebruik gemaakt van de speciaal ontwikkelde paardenplugin waardoor de paarden met alle benodigde informatie op de website worden getoond.

www.stalkeizersberg.nl

 

 

 

 

 

 

 

Aşure

Aşure

Aşure is verantwoordelijk voor het ontwerpen van onder andere de prachtige springstallen van Carpe Diem Equestrian Team en Rob Ehrens. Deze indrukwekkende bouwwerken zijn het werk van Ahmet Yilmaz: en bij zo’n creatief mastermind hoort uiteraard een bijpassende website. Om Aşure van een website te voorzien in een matchende stijl werd marketing- en evenementenbureau Equine MERC ingezet.

De paardenmensen van Equine MERC hebben vervolgens alles op alles gezet om een website naar wens te creëren. Het is geen standaard website geworden, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling! Wij streven ernaar om one of a kind-websites te maken, want ieder bedrijf is anders. Via een strakke homepage kun je gemakkelijk naar de verschillende projecten navigeren. De website is heel clean en duidelijk. Er is veel gebruik gemaakt van beeldmateriaal omdat een architect uiteraard niet zonder kan!

Dressuurstal Verwimp

Dressuurstal Verwimp

Dressuurstal Verwimp vroeg marketing- en evenementenbureau Equine MERC om hun website van een update te voorzien. Jorinde Verwimp is afgelopen zomer als afgevaardigde van het Belgische team naar Rio de Janeiro gereisd om met haar paard Tiamo een topprestatie neer te zetten. Het was dus hoog tijd op de website van allure te voorzien en volledig te updaten naar de huidige staat van dienst van Dressuurstal Verwimp.

Een aantal updates die Equine MERC heeft doorgevoerd zijn het toevoegen van de bedrijfsgeschiedenis, een over ons-pagina, informatie over teamleden en een up to date overzicht van de aanwezige paarden. Daarnaast zijn er vele foto’s op de website geplaatst om een goed beeld te geven van de accommodatie en de paarden. Op deze manier krijgt de bezoeker een beter idee bij wat Dressuurstal Verwimp nou precies inhoudt.

Niet alleen heeft Dressuurstal Verwimp een update gekregen van hun website, zij hebben ook een Social Media-abonnement afgesloten. Dit houdt in dat de website, Universal Horse Data en FB-pagina worden bijgehouden door Equine MERC. Hierdoor kunnen zij zich voor de volle 100% focussen op het werk met de paarden.

Website Dressuurstal Verwimp

VMF Stables

VMF Stables

Een prachtige accommodatie verdient een prachtige website, dat is waar marketing- en evenementenbureau Equine MERC in gelooft. Sinds de komst van de nieuwe website voldoet VMF Stables hieraan. Er is de afgelopen tijd veel aandacht besteedt aan de invulling en vormgeving van de site. Mede dankzij de door Equine MERC ontwikkelde paardenplugin is het een resultaat geworden om u tegen te zeggen.

VMF Stables is gelegen in een mooi klein dorpje genaamd Ellemeet in Zeeland. Ze hebben paarden van alle niveaus: van volledig groen tot en met Grand Prix-niveau. Omdat er zonder paarden er ook geen dressuurstal is, was een van de wensen van eigenaresse Liesbeth van Oosten dat deze ook goed overzichtelijk op de website zouden komen. Dit is goed gelukt dankzij onze unieke paardenplugin. Daarnaast zijn er vele mooie foto’s op de website te vinden en kun je kennis maken met het team. Om bezoekers op de hoogte te houden van het laatste nieuws is er een duidelijk nieuwsoverzicht, waar je met 1 klik op de knop precies weet welke prestaties zijn neergezet.

Website VMF Stables

Website Carpe Diem

Website Carpe Diem

Carpe Diem Equestrian Team is in 2015 opgericht door de Turkse Efe Siyahi en Avni Atabek. De stal is gelegen in het Limburgse Baarlo en is up and coming in de internationale springsport. Evenementen- en marketingbureau Equine MERC werd door het team benaderd om een volledig nieuwe site op maat te maken. De kenmerkende stijl van de Turkse sport- en handelsstal is tot in de finesses doorgevoerd. Doordat maatwerk is toegepast heeft de bezoeker van de site bijna dezelfde ervaring als wanneer deze Carpe Diem in real life zou bezoeken.

Carpe Diem heeft een zeer eigen stijl en streeft naar perfectie. Daarom is gekozen voor maatwerk om de site perfect aan te laten sluiten op hun wensen. De vormgeving voorziet de online bezoeker van alle gemakken. Zo zijn er prachtige video’s te vinden over het bedrijf en staan alle paarden overzichtelijk op de site vermeldt dankzij de zelfontwikkelde paardenplugin.

Wij zijn zeer trots op het eindresultaat! Neem zelf snel een kijkje door hier te klikken.

Website Team-Nijhof

Website Team-Nijhof

Team Nijhof is een van de grootste hengstenhouders van Nederland. Ze hebben een record aantal Grand Prix-hengsten, waaronder Verdi en Johnson. Beide paarden behoren tot de wereldtop en deden in 2014 mee aan de Wereldbekerfinales en de Wereldruiterspelen, waar ze beide een medaille wonnen. Ze waren toe aan een nieuwe, moderne look waarop Nijhof ons hippische marketingbureau benaderde om de website geheel te vernieuwen.

Op de website van Team Nijhof is gebruik gemaakt van een compleet nieuwe plugin, die ervoor zorgt dat alle hengsten goed te bezichtigen zijn en fokker snel en makkelijk alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Het hengstenbestand van de hengstenhouderij bestaat uit meer dan 60 paarden, dus het was een vereiste van Nijhof dat alle hengsten duidelijk en overzichtelijk op de website staan. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een digitaal bestelformulier, waardoor het sperma snel en makkelijk besteld kan worden. Dit bespaart ontzettend veel tijd.

Tevens worden er regelmatig nieuwsberichten geplaatst op de website. Dit zorgt ervoor dat de website altijd up to date is en bezoekers exact weten wat de nakomelingen van de hengsten hebben gedaan.

http://www.team-nijhof.nl 

Website Stal Zegwaard

Website Stal Zegwaard

De heer Zegwaard heeft in de jaren ’90 een aantal van de beste minipaardjes ter wereld naar Nederland geïmporteerd. Hij is vervolgens begonnen met de fokkerij en is uitgegroeid tot een van de grootste fokkerijen in Europa op het gebied van het professioneel fokken van minipaardjes. Er zijn meerdere rassen op Stal Zegwaard: Falabella, American Miniature Horse (AMHA) en NMPRS. Stal Zegwaard heeft meerdere memorabele successen op haar naam staan. De stal heeft bijvoorbeeld het kleinste minipaardje ter wereld gehad, genaamd Mercador. Mercador stond hiermee in het Guinness Book of Records. Daarnaast doen ze vaak mee aan shows en ze behoren daar altijd tot de crème de la crème.

Gezien de status van Stal Zegwaard en het grote aantal minipaardjes dat ze hebben, was het van belang dat de minipaardjes goed overzichtelijk op de website worden getoond. We hebben dan ook de door ons ontworpen paardenplugin op de nieuwe website geïnstalleerd om dit mogelijk te maken. Hierdoor zijn de minipaardjes duidelijk te bezichtigen op de website en is er alle informatie te vinden die voor liefhebbers interessant is.

Wij zijn trots op het resultaat. Wat vinden jullie ervan?

Website

Website Limburgse Veulenveiling

Website Limburgse Veulenveiling

De Limburgse Veiling wordt sinds 2000 jaarlijks georganiseerd. Het doel van de veiling is om als verkoopkanaal te dienen voor fokkers uit het zuiden van Nederland. Inmiddels is de veiling wereldwijd bekend en trekt het kopers uit de hele wereld.

Naast het feit dat paarden-marketingbureau Equine MERC de veiling in opdracht van Stal Hendrix organiseert, hebben wij eveneens de verantwoordelijkheid voor de website. In 2016 is de website geheel vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken die bij de internationale uitstraling van de veiling past. Ook zorgen wij ervoor dat de website up to date blijft en posten we regelmatig nieuwsberichten.

Website

Website Dutch Sport Horse Sales

Website Dutch Sport Horse Sales

De Dutch Sport Horse Sales is een begrip in de paardenwereld. Het is een toonaangevende internationale veiling van getalenteerde jonge springpaarden en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met Stal Hendrix en Yves Houtackers. Equine MERC heeft in opdracht van de veiling de website ontworpen en houdt deze up to date.

Voor de Dutch Sport Horse Sales zijn de sfeer en uitstraling van groot belang. Daarom moet de website eveneens veel sfeer uitstralen. De website bevat veel foto’s en brengt de atmosfeer van de veilingavond goed naar voren. Er is een duidelijk overzicht van de veilingpaarden en er worden regelmatig nieuwsberichten geplaatst van de resultaten van DSHS-paarden.

Website

Website Equestrian Centre De Peelbergen

Website Equestrian Centre De Peelbergen

Sinds eind 2015 maakt Equestrian Centre De Peelbergen gebruik van onze diensten. De Peelbergen is een groot complex en biedt veel mogelijkheden. Het complex heeft de faciliteiten om er regionale, nationale en internationale wedstrijden plaats te laten nemen. Daarnaast is het geschikt voor de dagelijkse training van ruiters en paarden. Maar De Peelbergen is meer, het heeft ook een sfeervol restaurant en café en biedt de mogelijkheid om er niet-hippische evenementen plaats te laten vinden, zoals concerten en beurzen.

De Peelbergen benaderde ons om een website te ontwikkelen die bij hun reputatie en uitstraling past. Wij zijn meteen aan de slag gegaan met een geheel nieuwe website en hebben deze gevuld met content. Alle foto’s op de website zijn door ons gemaakt.

Website

Website Laurens van Lieren Dressage

Website Laurens van Lieren Dressage

Grand Prix-ruiter Laurens van Lieren is een begrip in de mondiale dressuursport. Zijn stal is gevestigd in Werkendam. Hier traint hij dressuurpaarden, helpt dressuurruiters en -amazones te verbeteren in hun sport en begeleidt hij aankopen van zijn klanten. Daarnaast is Laurens vaak op pad voor presentatiewerk voor de NOS en tal van andere opdrachtgevers. Om zich met het niveau van Laurens te meten, was er een nieuwe website nodig die wel aan de hoge eisen voldeed. Voor deze taak schakelde hij Equine MERC in.

Wij hebben vervolgens een geheel nieuwe website gemaakt. Alle inhoud, inclusief foto’s, hebben wij op onze rekening genomen en de website mag er zeker zijn. Laurens van Lieren: “Ik ben onder de indruk van het resultaat. De website straalt professionaliteit en deskundigheid uit. Het is een overzichtelijke website waar bezoekers en klanten makkelijk de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.”

Website

Website Auction4Good

Website Auction4Good

In 2015 vond de eerste editie van Auction4Good plaats in Roosendaal. Deze veiling heeft een collectie van getalenteerde 3- t/m 7-jarige dressuurpaarden. Zoals is af te leiden van de naam, steunt deze veiling een goed doel. Auction4Good doneert namelijk 1% van haar opbrengst aan Sportfonds ParaPaard.

Auction4Good vroeg ons om een nieuwe website te ontwikkelen die passend is bij het karakter van de veiling. De huisstijl en logo waren al aanwezig en de website moest daar naadloos op aansluiten. We hebben binnen een maand de website gebouwd en gevuld met inhoud. Het is tevens aan ons om de website bij te houden en te updaten wanneer nodig.

De website is inmiddels offline.

Website NK Dressuur

Website NK Dressuur

Van 17 t/m 19 juli 2015 vinden op het KNHS-centrum in Ermelo de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur plaats. Equine MERC is verantwoordelijk voor de volledige marketing en communicatie van het dressuurevenement.

We maakten het logo, de huisstijl en ook de website. Op de website van het NK Dressuur is allerlei informatie te vinden voor de deelnemer, de bezoeker en de zakelijke klant. De lay-out van de website, evenals de content wordt door ons verzorgt.

Website Stal Hendrix

Website Stal Hendrix

In de Limburgse dorpen Baarlo en Kessel liggen de twee stallen van Stal Hendrix. Het is een internationaal beroemde spring- en handelsstal van de broers Paul en Emile Hendrix.

De website van Stal Hendrix was toe aan een update. Omdat het zorgvuldig vullen van een website veel tijd vergt, heeft Stal Hendrix ons ingehuurd. Binnen een maand hebben we de hele website vernieuwd met nieuwe foto’s en frisse teksten,  zowel Nederlands- als Engelstalig. Stal Hendrix ontvangt veel positieve reacties vanuit binnen- en buitenland.

Naast het vullen van de website is ook het bijhouden ervan een tijdrovende klus. Daarom heeft Stal Hendrix het Social Media & Website jaarabonnement bij ons afgesloten en onderhouden we de website en de Facebookpagina.

Website Stoeterij Vissers

Website Stoeterij Vissers

Wim Vissers van Stoeterij Vissers uit Gemert had een nieuwe website nodig. Hij had er al een die gemaakt was door mensen die veel verstand van websites hebben, maar geen verstand van paarden. In opdracht van Wim ontwikkelden wij een website die de doelgroep van Stoeterij Vissers aanspreekt, namelijk paardenmensen.

De website voorziet geïnteresseerden van informatie over de filosofie, fokmerries en fokproducten van Stoeterij Vissers en heeft een hele mooie nieuwspagina. We schreven alle content op de site en maakten vrijwel alle foto’s.

Nadat de site opgeleverd was, heeft Wim ervoor gekozen om het Social Media & Website abonnement af te sluiten. Met een WhatsApp of mailtje laat hij ons weten wat voor nieuwtjes er zijn. Vervolgens schrijven wij het persbericht, voegen het veulen toe, etc. We nemen alles uit handen en nemen hierbij ook zijn Social Media en HorseTelex-pagina mee.